Endast 299:- 

Få tillgång till kursen direkt!
Är du inte nöjd får du pengarna tillbaka.

KÖP
 

Vad du får

  • Konkreta strategier och verktyg i förhandlingsteknik
  • 22 videor, 5 resultatinriktade övningar, kunskapsprov
  • Tillgång till allt material i ett helt år.

Förtroendebaserad förhandlingsteknik på 5 dagar

I den här webbkursen som du direkt får tillgång till och har tillgång till i ett helt år handlar om att lära dig förhandla som ett proffs. Du bygger din förmåga att övertyga på relationsbyggande och förtroende istället för fulknep och aggressiva metoder. 

I utbildningen lär du dig

  • Va tuff mot problemet men trevlig mot personen
  • Så skapar du möjligheten att övertyga
  • Hantera härskartekniker
  • Samla information - Med ett enkelt retoriskt verktyg
  • Övervinn din konflikträdsla
  • 2 avgörande argument i förhandlingen 

Så här går det till

Varje dag i 5 dagar kommer det släppas nya moment med videos och material som förbättrar dig inom nått område av förhandlingsteknik. Träningen släpps 09.00 på morgonen och du kan genomföra den när du vill. Men jag rekommenderar att du gör första dagens träning dag 1 och så vidare. Varje dag kommer du också få en övning, något att göra eller testa själv för att träna på din förhandlingsteknik.

Du kommer även få tillgång till en facebookgrupp där du kan ställa frågor och connecta med alla andra som går utbildningen. Du kan dela med dig av dina egna och läsa om andras erfarenheter när de testat verktygen. 

Vem är jag?

Mitt namn är Pontus F. Christoffersen och jag är retorikkonsult och föreläsare med en spetskompetens inom förhandlingsteknik, presentationsteknik och digitala utbildningar. Jag har erfarenhet av att träna politiker, chefer och arbetslag på företag som H&M, Skanska, Bonava, ABB och PwC för att nämna några. Det som deltagare brukar uppskatta med utbildningarna är kombinationen av psykologi och retoriska strategier vilket gör att du efter en utbildning både vet vad du ska säga men också varför det fungerar. Alltså förmågan att anpassa din strategi utifrån varje person och situation. 

 

MISSA INTE MÖJLIGHETEN ATT LÄRA DIG ALLT DETTA FÖR ENDAST 299:-

Det här 5 dagarsprogrammet kostar bara 299:- (värde 1297:-) och är designat för att göra dig till en skickligare förhandlare på bara fem dagar. 

KÖP

Samuel Spjuth
Senior Brand Manager - Procter & Gamble

"Efter kursen kan jag med mycket större självförtroende ta mig an såväl förhandlingar med kund som interna lite mer informella diskussioner. Jag vet hur jag ska hantera hinder som uppstår på ett smidigt sätt. Jag rekommenderar den här kursen till alla som behöver förhandla någon gång."

Sandra Eriksson
Pressekreterare - Arla

"Proffsigt, lärorikt och inspirerande. Pontus gav oss verktyg som är enkla att förstå och applicera i vardagen. Rekommenderar starkt den här kursen till alla som vill känna ett försprång och säkerhet inför varje förhandling."

 

Axel Wieslander
Client Analyst Large Corporates - Swedbank Corporates & Institutions

"Jag använder Pontus strategier dagligen på mina kundmöten, detta kan handla om stora finansieringar där konkurrensen om att vinna ett anbud är stenhård. Genom att använda teknikerna kan jag behålla mitt lugn och läsa av situation bättre vilket oftast leder till ett bättre resultat än förut."